Bild: Marie Karlsson 2021

Rekryteringen av en ny skogsförvaltare i Luleå är nu klar och vi kan med stor
tillfredsställelse konstatera att det blev ett utmärkt val. Som ny skogsförvaltare har
kommunen anställt Madeleine Magnusson som har tillträtt sin tjänst den 18september. Madeleine bor i Börjelslandet där hon också har en egen skogsfastighet. -Inga svårigheter att etablera sig på orten alltså. Hon har i eget konsultföretag arbetat med skogsbolag och skogsägare som uppdragsgivare. Hon är utbildad biolog, och hon har gått Naturskyddsföringens kurs i Skogsekologi och naturnära skogsbruk, ledd av Martin Jentzen, som är ledande expert på området. Förutsättningarna för omställning
till ett hyggesfritt kontinuitetsskogsbruk ser goda ut!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *