Välkommen på skogskurs i Kiruna i sommar!

Den 3 september tar kursledaren Per-Erik Mukka med oss ut i gammelskogen. Per-Erik var kursledare för Upptäck Gammelskogen 2021, även då på plats i Kirunas kommun. Kursen kommer att genomföras i Esrange-området där det finns en hel del rödlistade arter.

Vi möts upp vid Amatörforskarnas hus, Finngatan 4, klockan 9.00. Därifrån åker vi tillsammans i minibuss ut till Leppäkoski. Vi är ute i skogen till ungefär klockan 15, med lunch- och fikapaus. Därefter beger vi oss tillbaka in till Kiruna. Har du något särskilt du funderar över eller vill att Marie ska berätta om? Tveka inte att fråga!

Glöm inte bort att anmäla dig innan den 22 juli för att få en plats! Anmälan hittar du HÄR. Varje kurs är gratis och utan krav på förkunskap.

Behöver du hjälp att boka biljett eller boende?
Som medlem i Fältbiologerna har du möjlighet till reseersättning. Maila bara ordforande@faltbiologerna.se innan du bokar biljett, så får du hjälp.
Boende kommer du att behöva betala själv, men vi hjälper dig gärna att boka. Vi kan även sammanföra andra deltagare i boendebokningen för att minska kostnaden. Hör av dig till mollie.lannebo@naturskyddsforeningen.se så får du hjälp med boendet.

Foto: Jonathan Petersson


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.