Välkommen på kurs i Boden!

Den 6 augusti tar kursledaren Marie Karlsson med oss ut i gammelskogen. Marie är skogskunnig, konstnär, slöjdare, skogsägare och jobbar med skogsinventeringar i hela Norrbotten. Hon håller även kurser i projektet Inventera Mera och håller också på att ta fram ett inventeringsmaterial för nyfikna.

Vi möts upp vid Bodens centralstation klockan 9.00. Därifrån åker vi tillsammans i minibuss ut till kursplatsen. Vi är ute i skogen till ungefär klockan 15, med lunch- och fikapaus. Därefter beger vi oss tillbaka in till Boden. Har du något särskilt du funderar över eller vill att Marie ska berätta om? Tveka inte att fråga!

Glöm inte bort att anmäla dig innan den 22 JULI för att få en plats! Anmälan hittar du HÄR. Varje kurs är gratis och utan krav på förkunskap.

Behöver du hjälp att boka biljett eller boende?
Som medlem i Fältbiologerna har du möjlighet till reseersättning. Maila bara ordforande@faltbiologerna.se innan du bokar biljett, så får du hjälp.
Boende kommer du att behöva betala själv, men vi hjälper dig gärna att boka. Vi kan även sammanföra andra deltagare i boendebokningen för att minska kostnaden. Hör av dig till mollie.lannebo@naturskyddsforeningen.se så får du hjälp med boendet.

Foto: Simon Eliasson


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.