Välkommen på kurs i Pajala!

Den 10 juli tar kursledaren Helena Björnström med oss ut i Pajalas gammelskogar. Helena är mykolog, skogskunnig och håller i flera inventeringsresor varje år. Hon var även med som kursledare under Upptäck Gammelskogen 2021.

Vi möts upp vid Pajalas busstation klockan 9.00. Därifrån åker vi tillsammans i minibuss ut till kursplatsen. Vi är ute i skogen till ungefär klockan 15, med lunch- och fikapaus. Därefter beger vi oss tillbaka in till Pajala. Har du något särskilt du funderar över eller vill att Helena ska berätta om? Tveka inte att fråga!

Glöm inte bort att anmäla dig innan den 30 juni för att få en plats! Anmälan hittar du HÄR. Varje kurs är gratis och utan krav på förkunskap.

Behöver du hjälp att boka biljett eller boende?
Som medlem i Fältbiologerna har du möjlighet till reseersättning. Maila bara ordforande@faltbiologerna.se innan du bokar biljett, så får du hjälp.
Boende kommer du att behöva betala själv, men vi hjälper dig gärna att boka. Vi kan även sammanföra andra deltagare i boendebokningen för att minska kostnaden. Hör av dig till mollie.lannebo@naturskyddsforeningen.se så får du hjälp med boendet.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.