Välkommen på skogskurs i Gällivare!

Den 10 september tar Aron Dynesius med oss till Kaitum Fjällurskog. Aron är en kompetent och kunnig biolog som jobbar mycket med fågelinventering. Kaitum Fjällurskog är ett barrskogsbeklätt naturreservat mellan Gällivare och Kiruna, blandat med lågfjällsplatå och våtmark.

Vi möts upp vid Gällivare tågstation klockan 9.00. Därifrån åker vi tillsammans i minibuss till Kaitum. Vi är ute i skogen till ungefär klockan 15, med lunch- och fikapaus. Därefter beger vi oss tillbaka in till Gällivare. Har du något särskilt du funderar över eller vill att Aron ska berätta om? Tveka inte att fråga!

Glöm inte bort att anmäla dig innan den 30 JULI för att få en plats! Anmälan hittar du HÄR. Varje kurs är gratis och utan krav på förkunskap.

Behöver du hjälp att boka biljett eller boende?
Som medlem i Fältbiologerna har du möjlighet till reseersättning. Maila bara ordforande@faltbiologerna.se innan du bokar biljett, så får du hjälp.
Boende kommer du att behöva betala själv, men vi hjälper dig gärna att boka. Vi kan även sammanföra andra deltagare i boendebokningen för att minska kostnaden. Hör av dig till mollie.lannebo@naturskyddsforeningen.se så får du hjälp med boendet.

Foto: Aron Dynesius


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.