Nu är Upptäck Gammelskogen tillbaka med ett nytt projekt!

I sommar tar vi oss ut i skog och mark och lär oss om skogen, arter och hur en kan inventera den. Vi kommer att vara på 8 olika platser i Norrbotten: Kalix, Pajala, Haparanda, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Arjeplog och Bodens kommun. Varje kurs är en heldag och förutom att lära sig massor bjuder vi på lunch och fika.

Syftet med projektet är att väcka intresset för skog hos barn och unga, och att få möjlighet att dela ut kunskap som behövs både för skojs skull men också för att skydda mer skog.

Jag som är med och arrangerar projektet heter Mollie Lannebo. Jag är även ordförande i Fältbiologerna Norrbotten. Det bästa jag vet är att vara ute i riktig gammelskog. Det här är därför ett projekt jag inte kan bärga mig att få sätta igång med!

Häng med oss på kurs i Norrbotten i sommar! Det är helt gratis och ingen förkunskap eller medlemskap krävs.

Vi ses i skogen!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *